Comcast ‘Town Hall’ - Connect The Dots Insights
15797
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-15797,bridge-core-2.7.9,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,qode-theme-ver-26.4,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive

Comcast ‘Town Hall’

Photo courtesy of Urban Video Productions via billypenn.com

Client:

Comcast

Project Summary:

Consultation and Stakeholder Engagement

Comcast approached Connect the Dots for an employee engagement effort concerning a new open space in the Comcast Tower meant for employee enjoyment, the Town Hall. The large space was constructed to be flexible for a variety of activities and events, and Comcast was interested to hear about their employee preferences for programming, space design, and engagement with the Town Hall.

Process:

Through a series of co-creation focus groups, community dinners, and engagement surveys, all informed by pre-event employee feedback, Connect the Dots was able to generate a report on desired uses for space and specific future events. Additionally, the process engaged and excited employees, and built a network of future stakeholders in the space, while generating anticipation for future programming and increasing employee satisfaction.

Connect the Dots conducted a company-wide survey (using CtD’s ‘Engage’ software) reaching a high level of engagement and responses focused on Town Hall to narrow down topics for an end event, the ‘Comcast Family Dinner,’ aimed at enabling further co-creation of the recommendations from the survey.

Outcomes:

  • Diverse co-creation focus groups with employees across Comcast HQ
  • Recommendations for employee-shared space
  • New collaborations, programming recommendations, and integrated actions across the employee network